Ljubav prema pivu

Molson Canadian je prvi put proizveden 1959. godine, a danas je jedan od najpoznatijih i najprodavanijih brendova u Kanadi. I dalje smo strastveni u pravljenju vrhunskog piva, a ono što nas najviše motiviše je veza sa našim potrošačima.

Društvena odgovornost kao temelj poslovanja

Osim što podržavamo kulturne i sportske događaje s ciljem unaprijeđenja života naše zajednice, podstičemo odgovorno uživanje u našim brendovima.

Vrhunski brendovi

Želimo da budemo prvi izbor za svaku priliku, prema tome nudimo širok spektar brendova koji mogu da zadovolje svačiji ukus.

Pivo je naša strast, naše naslijeđe, naša budućnost i naša kultura

Pivo proizvodimo više od 260 godina, a inovaciju i uzbuđenje donosimo ljubiteljima piva širom svijeta.

Ujedinjeni smo u postizanju zajedničkog cilja – kreiranju vrhunskih brendova piva

Jelen pivo - Novi osvježen izgled

Novi osvježen izgled Jelen piva, ikone Apatinske pivare, odraz je novog optimizma i poleta, nove snage koju poput svojih ljubitelja,  Jelen nalazi u sebi i svom naslijeđu.  Dug je i izazovan put stvaranja pivske legende od 1756. godine do danas. Taj put nam je pokazao koliko je važno biti dosljedan kvalitetu i pratiti svog potrošača. 

Jelen Business Case Challenge održan u Banjaluci!

Do sada najbolji, najveći i najzanimljiviji, šesti po redu, Jelen Business Case Challenge održao se u prostorijama Lonac Huba 21. 12. 2019. godine u Banjaluci. Preko 20 timova  i 100 učesnika iz nekoliko gradova, od Sarajeva i Zvornika, do Bijeljine i Banjaluke, imali su priliku da svoju kreativnost i inovativnost izraze na pravi način.